Om oss

Firmaet Bfit Nordic AS ble grunnlagt i 2013 med målet om å tilby et bedre og bredere utvalg av treningsutstyr til den norske treningsentusiasten. Vi skulle aldri bli størst eller ha produkter som man kan finner i utallige andre butikker. Vi sikter heller på nøye utvalgte produkter, samt høyest kvalitet. Etterhvert ble tyske BLACKROLL hovedmerken og siden 2015 er vi den offisielle importøren av BLACKROLL til Norge.

Personen bak foretaget er Sebastian Brück. Han har master utdanning i idrettsvitenskapen og management fra det tyske idrettsuniversitet i Köln og har jobbet i den norske treningsbransjen som senterleder og PT.

«For meg er at det viktig å teste hver produkt selv og å være fornøyd med den før den tilbys i butikken. I tillegg liker jeg å ha lager i Norge og produksjon i Tyskland. Dette er så klart mer kostbart enn i fjernøst, men jeg ser mange fordeler. Produksjonen skjer på en miljøvennlig måte, jeg kan stole på at produktene ikke innholder giftige stoffer, kortere transportveier og leveringstider, samt en meget høy kvalitetsstandard.»

Mest mulig norsk verdikjede

I tillegg legges det vekt på a ha lageret i Norge. Igjen et litt mer kostbart valg enn å flytte lageret over grensen, men dette gir mer fleksibilitet, service og skaper verdi i landet kjøpet skjer. Fra denne herlige gården ved Randsfjorden sendes produktene, pakket med kjærlighet sånn å si 😉

Håper det kunne gi et veldig kort intrykk om hvem som står bak nettbutikken og om du har spørsmål direkte til Sebastian send mail til sbr(at)bfit.no