Vilkår nettbutikk

Kjøpsvilkar

For å kunne handle hos oss må du være fylt 18 år. Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betalingsvilkår

Du kan velge om du vil betale med Mastercard , Visa eller Vipps. BFit Nordic AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Når du handler hos BFit Nordic AS blir betalingen behandlet av Nets/DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa , MasterCard/ Eurocard og Vipps. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Leveringsvilkår

Hver ordre vil bli behandlet konfidensielt. Vi etterstreber å ha alle varer på lager, med unntak av produkter som er oppgitt å være bestillingsvarer. Dersom vi har gått tom for en av lagervarene du har bestilt, tar vi kontakt med deg på mail eller pr. telefon. Dersom dere bestiller varer merket med «Bestillingsvare», betyr dette at vi ikke lagerfører produktet, og bestiller fra grossist når vi mottar din ordre. Er vår leverandør utsolgt, tar vi kontakt med deg. Vi sender varene med Bring/Posten i Norge. Fraktkostnaden er fastpris 100 kr i Norge.

Returvilkår

Dersom du ønsker å avbestille varene sender du oss en mail om dette. Er ikke pakken hentet på postkontoret, vil denne automatisk bli sendt i retur til oss. Ved betaling med kort vil da pengene bli tilbakeført med fratrekk for fraktkostnader. Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi skriftlig beskjed til BFit Nordic AS  om at du vil påberope deg mangelen. BFit Nordic AS  vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover.Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (kan lastes ned her), eller send mail til sbr(at)bfit.no. Du betaler selv returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

Andre vilkår

Dersom du har noen spørsmål om våre produkter kan du kontakte oss på epost  sbr (at) bfit.no  eller på telefon 95241272. Vi ønsker også tilbakemeldinger fra våre kunder angående service, levering, nettbutikken etc.

Med vennlig hilsen,

BFit Nordic AS

Org.nr 912179575